-21%
-21%Elemi részecskék

Elemi részecskék

3 490 Ft 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 42493
Kategória: Szerző: Kiadó: Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
A kiadás időpontja: 2001-04-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ez a könyv az európai Psycho – írta a regény egyik méltatója 1998-ban, amikor Houellebecq műve megjelent Franciaországban. Az elemi részecskék kegyetlen regény egy testvérpárról.
“Ez a könyv az európai Psycho” – írta a regény egyik méltatója 1998-ban, amikor Houellebecq műve megjelent Franciaországban.

Az elemi részecskék kegyetlen regény egy testvérpárról. Michael híres tudós, Bruno irodalomtanár és író. Bruno a szexben keresi az élet értelmét, Michael pedig a tudományba zárja magát. Kapcsolatokkal vagy kapcsolatok nélkül, az eredmény a végtelen magány. A testvérek beszélgetéseikben a 20. század második felének társadalmi változásait, az emberi kapcsolatok változását elemzik, megpróbálják megfejteni sorsuk titkát. Houellebecq kiváló humorérzékkel festi le new age-es világunkat, a hitek, filozófiák, ezoterikus tanok kavalkádját, megváltásunk megannyi előfizethető segédeszközét.

Az izgalmas, helyenként merészen naturális könyvből mégsem hiányzik a remény. Az utópiába váltó történetben Michael a mikrobiológiában megtalálja a választ az örök kérdésre: legalább elvileg van-e lehetőség normális emberi kapcsolatokra, lehet-e családban és szeretetben élni?

További információk

Szerző

Michel Houellebecq

Kiadó

Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.

Oldalszám

324

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2001-04-24

ISBN

9789631422146

Várható szállítás

5-8 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Elemi részecskék”értékelése elsőként