-21%
-21%Egy kutya bakancslistája

Egy kutya bakancslistája

3 499 Ft 2 765 Ft

Négylábú társam igaz története

Készleten

Cikkszám: 140124
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-06-01
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ez az egyedülálló, bájos, hol mulatságos, hol pedig szívbe markoló történet a legjobb bizonyossága annak, hogyan inspirálnak minket négylábú társaink. Gizelle élete lenyűgözően szép lecke arról, amit a kedvenceink tanítanak nekünk: élvezzük a kalandokat, szeressünk feltétel nélkül, és váljunk olyan emberré, amilyenek szívünk mélyén mindig is lenni szerettünk volna.

Lauren magával viszi termetes, angol masztiff kutyáját a főiskolára, majd később első, aprócska New York-i lakásába is – mert Gizelle nemcsak egy kutya, hanem lakótárs, lánytestvér, a legbizalmasabb barát, futó- és étkezőpartner is.

Gizelle és Lauren együtt élik át az első szerelmet, az első munkahely kihívásait, a lány anyjának küzdelmeit a drog- és alkoholfüggéssel, és a nagyvárosban való felnőtté válás minden örömét és nehézségét. Ám Gizelle váratlanul megbetegszik, és Laurennek hirtelen szembesülnie kell azzal, hogy leghűségesebb társa élete nem tart örökké. Készít egy bakancslistát, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a számukra hátralévő közös időből…

További információk

Szerző

Lauren Fern Watt

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

320

Kiadás dátuma

2017-06-01

ISBN

9789633108147

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egy kutya bakancslistája”értékelése elsőként