-21%
-21%Egy egész élet

Egy egész élet

3 490 Ft 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 139241
Kategória: Szerző: Kiadó: Park Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-03-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Andreas egész életét az osztrák Alpokban éli le, ahova 4 éves korában, édesanyja halála után kerül. Szűkszavú, nehezen megnyíló különc, akinek nehezére esik megfogalmaznia érzéseit, ezért, amikor beleszeret Marie-ba, munkatársait kéri meg arra, hogy lobogó tüzekkel kiírják a szemközti hegy oldalára: “Neked, Marie!”. Amikor nem sokkal később a várandós Marie-t maga alá temeti egy lavina, Andreasnak összetörik a szíve. A völgyet egyetlenegyszer hagyja el, a második világháborúban megjárja a Kaukázust és a szovjet lágereket. De hazajut, és visszatér a hegyre…
Akár John Williams Stonere, Robert Seethaler regénye is a méltóságteljes magányban és elszigeteltségben töltött élet himnusza. Nagyszerű, kifinomult regény, rávilágít életünk kisebb-nagyobb botlásaira és diadalaira, melyek azzá tesznek bennünket, akik vagyunk.

Robert Seethaler (1966) többszö!rösen kitüntetett, öt kötetes osztrák író, forga!tókönyvíró, színész, ő játszotta a tagbaszakadt, szófukar hegymászót Paolo Sorrentino Ifjúság című filmjében. Legutóbbi két – regénypár!ként – számon tartott művét nagyon kedve!zően fogadta a német kritika. Az Egy egész élet sokáig vezette a Spiegel bestseller-listáját, és több mint 100 ezer példányban kelt el. An!gol fordítása felkerült a 2016. évi Nemzetközi Man Booker-díj listájára. Az írónak magyarul ez az első megjelent regénye.

További információk

Szerző

Robert Seethaler

Kiadó

Park Könyvkiadó

Oldalszám

138

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-03-28

ISBN

9789633552896

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egy egész élet”értékelése elsőként