-23%
-23%Ébredéseim

Ébredéseim

3 300 Ft 2 541 Ft

Készleten

Cikkszám: 139915
Kategória: Szerző: Kiadó: Zazie Books Kft.
A kiadás időpontja: 2017-05-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Judit élete álomszerűen indult: fiatalon a televíziózás pörgős világába került, majd férjhez ment nagy szerelméhez. Azonban alighogy szép és egészséges kislányát karjaiba vette, egy pillanat alatt elsötétült minden. Több mint egy nappal a szülés után tért csak magához. Születés- és halálélmény, felkészülés és felkészületlenség, lerombolás és felépítés. Anyaság, nőiesség, karrier. Ez a könyv egy tíz éve tartó önismereti utazás története.

#Ébredéseim #MerjMesélni #ZazieVilága

“Olvasom Judit történetét, néha vigasztalom magamban. Mondom neki: azért ez nem akkora baj, szívem. Néha csak nézem gondolatban szép szemét és könnybe lábad a szemem. Aztán hallgatom tovább… kicsit magamra ismerek, és inkább csak csendben maradok.”
– GRYLLUS DORKA

“Mit tehet egy szép, öntudatos, szerencsésnek mondható fiatal nő, hogy visszaszerezze az időt és benne önmagát. Nagy Judit mezítelenre vetkőzteti a lelkét saját maga és az olvasó előtt. Hogy csatát nyerjen.”
– SCHÄFFER ERZSÉBET

“Akármelyikünk története lehet, aki be meri vallani magának, hogy az anyasággal járó testi- lelki változások következményei kiszámíthatatlanok. Katartikus, letehetetlen.”
– RÁCZ ZSUZSA

“Annyira rólunk szól. Mélységes és magasságos emberi hullámvasút.”
– LACKFI JÁNOS

További információk

Szerző

Nagy Judit

Kiadó

Zazie Books Kft.

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-05-15

ISBN

9786155684012

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ébredéseim”értékelése elsőként