-21%
-21%Az üvegvár

Az üvegvár

Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 369 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 134878
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2016-05-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Jeannette Walls szüleivel nőtt fel, akiknek ötleteik és makacs meg nem egyezésük átok és megváltás volt egyben. Rex és Rose Mary Wallsnak négy gyermeke volt. A kezdetekkor nomádok módjára éltek, ide-oda költözve a délnyugati sivatagi városokban, kempingezve a hegyekben. Rex egy karizmatikus, briliáns férfi volt, aki józanul gyorsan ráérzett gyermekei képzeletére, és fizikát, földrajzot tanított nekik, valamint mindent, ami egy félelemtől mentes élethez kell. Rose Mary, aki festett és írt, azt mondta, hogy ő izgalomfüggő. De sosem szabadult az aggodalomtól, hogy megfelelő életet biztosítson gyermekeinek. Ennek ellenére a művészet iránti szenvedélye mindig felülírta anyai kötelességeit.
Később, amikor kifogytak a pénzből, és megfakult a vándorló élet romantikájáról kialakult kép, a Walls családnak vissza kellett térnie a lehangoló, nyugat-virginiai bányászvárosba. Rex Walls elkezdett inni. Ellopta a félretett pénzt, és napokra eltűnt. Ahogy a család élete egyre jobban szétesett, Jeannette-nek és testvéreinek meg kellett tanulniuk megvédeni magukat, valamint támogatni egymást a szülők árulásai közepette. És végül, amikor az akaratuk és minden forrásuk is megvolt, el tudták hagyni otthonukat.
Jeannette Walls két évtizeden át titkolta gyökereit. Most azonban elmeséli igaz történetét, amelyből a Paramount hamarosan filmet is készít.

További információk

Szerző

Jeannette Walls

Kiadó

Maxim Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

336

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-05-26

ISBN

9789632617107

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az üvegvár”értékelése elsőként