-21%
-21%Az utolsó utáni háború

Az utolsó utáni háború

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 141987
Kategória: Szerző: Kiadó: Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
A kiadás időpontja: 2017-10-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az utolsó utáni háború posztapokaliptikus kalandregény egy fiúról, aki egy sebesült amerikai deszantossal vág neki a senki földjének, hogy megkeresse halottnak hitt öccsét.

A történet névtelen elbeszélője egy óvóhelyen bujkál a barátaival egy romvárosban, ahol az amerikai kommandósok és az orosz partizánok harcolnak egymással. A civilek élete semmit sem ér. A pusztulás nyomasztóan monoton mindennapjainak azonban vége szakad, amikor a fiú véletlenül összetalálkozik egy sebesült kommandóssal. Ebben a világban nincsenek szövetségesek, csak ellenségek, ám amikor újra záporozni kezdenek a bombák a városra, a fiú rájön, hogy csak akkor van van esélyük a túlélésre, ha összefognak. Elhatározza hát, hogy megmenti az idegent, nem sejtve, hogy ezzel egy különleges barátság veszi kezdetét.

Vajon sikerül élve kijutniuk a városból? Mi vár rájuk a város határán túl? Mi tartja őket életben, ha már minden elpusztult?

Totth Benedek első regénye, a Holtverseny valódi kultkönyv lett. A Margó-díjas szerző új regénye méltán tarthat számot hasonló sikerre. Az utolsó utáni háború egyszerre felnövekedéstörténet, háborús kalandregény, egy békében felnőtt generáció víziója a totális világégésről.

További információk

Szerző

Totth Benedek

Kiadó

Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.

Oldalszám

260

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-10-13

ISBN

9789631435368

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az utolsó utáni háború”értékelése elsőként