-26%
-26%Az őrzők tüze – a csikó, aki tűzben születetett 3.

Az őrzők tüze – a csikó, aki tűzben születetett 3.

Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 442 Ft

Készleten

Cikkszám: 143271
Kategória: Szerző: Kiadó: Hungarovox Bt.
A kiadás időpontja: 2017-12-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A könyv szerzője az élő példa arra, hogy a kor csak egy szám. Tizenhárom évesen pattant ki fejéből a történet, mely köré azóta kitartóan épített fel egy teljes univerzumot. Szorgalmasan, eltökélten, átgondoltan. A regényt olvasva beláthatjuk, hogy bölcs nem csak az lehet, aki idős, és hogy egy fiatal hang is közvetíthet fontos mondanivalókat – ilyen hangja van Póli Matildának, a 17 éves, ló-bolond, könyvmoly gimnazistának is.

A regény A csikó, aki a tűzben született, azaz Főnix történetének III. könyve, amelyben: Bellona otthona veszélyben van, és Főnix az egyetlen, aki segíthet a kancának felvenni a harcot az ellenséggel, ami nem más, mint egy eltévedt római légió. A két ló közösen utazik el Primumba, az első dimenzióba, ahol a Praesidiák, az Őrzők laknak. Azonban mielőtt Főnix bármit is tehetne, meg kell védenie Bellonát, akit saját dühe elvakít.
Mindeközben A Csikó, Aki Tűzben Született érzi, hogy valami nagyobb feladat vár rá a közeljövőben, aminek semmi köze a Primumot fenyegető emberekhez, de annál több a Kontinenshez. Az álmok élénkülnek, ahogyan azt Ariolo megjósolta, és a csődör egyre kétségbeesettebb.
Segítenie kell Primumnak, mindeközben szíve hazahúzza. A felelősség súlya egyre jobban nyomja Főnix vállát, és nem tudja, képes lesz-e véghezvinni azokat a tetteket, amelyeket kell, annak érdekében, hogy a Világ, amit eddig ismert, ne omoljon össze.
De ez már egy másik történet lesz, melyet a IV. könyvben ismerhetünk meg.

További információk

Szerző

Póli Matilda

Kiadó

Hungarovox Bt.

Oldalszám

200

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-12-05

ISBN

9786155743191

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az őrzők tüze – a csikó, aki tűzben születetett 3.”értékelése elsőként