-21%
-21%Az ördög és Prym kisasszony (2007)

Az ördög és Prym kisasszony (2007)

Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 1 967 Ft

Készleten

Cikkszám: 72999
Kategória: Szerző: Kiadó: Athenaeum Kiadói Kft.
A kiadás időpontja: 2007-02-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kisemberek sorsa, misztikum, érzelem, némi transzcendencia – ezek Coelho írásművészetének kulcsszavai. Új regényében, Az ördög és Prym kisasszonyban Coelho egy zárt közösség próbatételét ábrázolja. Egy hegyvidéki kis falucskában játszódik, ahol főleg öreg emberek, földművesek és pásztorok leszármazottai élnek.

Paulo Coelho napjainkban a világ egyik legnépszerűbb írója. Rio de Janeiróban született, ma is ott él. Az 1988-ban megjelent Az alkimista című regényével egy csapásra nemzetközi hírnevet szerzett.
Többi regénye (A Piedra folyónál ülten és sírtam; A valkűrök; Az ötödik hegység; Veronika meg akar halni) is a bestseller listák élére került. Coelho számos irodalmi díj nyertese. Könyvei 120 országban jelentek meg, a világ 47 nyelvén, milliós példányszámban.
Kisemberek sorsa, misztikum, érzelem, némi transzcendencia – ezek Coelho írásművészetének kulcsszavai. Coelho művei közül eddig a Veronika meg akar halni című regény jelent meg kiadónknál 2001-ben, illetve a szerző főművének tartott Az alkimista.
Új regényében, Az ördög és Prym kisasszonyban Coelho egy zárt közösség próbatételét ábrázolja. Egy hegyvidéki kis falucskában játszódik, ahol főleg öreg emberek, földművesek és pásztorok leszármazottai élnek. Egy szép napon titokzatos idegen érkezik a faluba, akiben többen az ördögöt vélik fölfedezni. Az idegen gazdagságot ígérve ráveszi Prym kisasszonyt, a fiatal szállodaalkalmazottat arra, beszélje rá a falu népét, hogy öljenek meg valakit maguk közül, és olyan jutalmat kapnak, amivel újra felvirágoztathatják a falut.
Chantal Prym, aki nagyon szeretné megváltoztatni az életét, vajon minden gátlás nélkül az idegen bűntársa lesz? A faluközösség enged-e a kísértésnek, és valóban kiválaszt soraiból egy bűnbakot? Az idegen pedig joggal bízik-e abban, hogy a Rossz győzedelmeskedik a Jó felett?

További információk

Szerző

Paulo Coelho

Kiadó

Athenaeum Kiadói Kft.

Oldalszám

213

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2007-02-07

ISBN

9789639615861

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az ördög és Prym kisasszony (2007)”értékelése elsőként