-21%
-21%Az elveszett tárgyak őrzője

Az elveszett tárgyak őrzője

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 363 Ft

Készleten

Cikkszám: 144597
Kategória: Szerző: Kiadó: General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.
A kiadás időpontja: 2018-04-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ha londoni sétáikat felidézve eszükbe jut egy görnyedt alak, aki a fejét lehajtva a járdákat és a csatornalefolyók környékét kutatja, akkor önök minden bizonnyal Anthony Peardew-val találkoztak. A férfi harminc évvel ezelőtt elveszített egy medált, amelyet a menyasszonyától, Therese-től kapott. Ugyanazon
napon a sors váratlanul elragadta tőle a szeretett kedvest is. Ettől kezdve Anthonyt csak a remény élteti: ha sikerül rátalálnia az ékszerre, talán élete tragédiáját is egy csapásra semmissé teheti. Magányában az elvesztett, olykor jelentéktelennek látszó tárgyak gyűjtése mellett novellák írásával tölti ki napjait. Megszállottan dolgozik talált kincseinek különleges történetein. Házvezetőnője, a hányatott sorsú Laura maga is szinte egy Anthony megmentett darabjai közül. Idővel az ő feladata lesz, hogy a gondosan katalogizált tárgyakat visszajuttassa az eredeti tulajdonosukhoz. Be kell azonban látnia, hogy nem zárkózhat be örökre az író dolgozószobájába, ki kell használnia a kínálkozó lehetőségeket, hogy otthonossá tegye a saját életét.
Ruth Hogan zseniálisan megkomponált történetében a fantasztikum és a valóság egymásba játszó szálai megható 21. századi mesét alkotnak. Az elveszett tárgyak őrzője az újrakezdés ígéretét hozza az elveszetteknek, és reményt ad az örök keresőknek.

További információk

Szerző

Ruth Hogan

Kiadó

General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.

Oldalszám

312

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-17

ISBN

9789634521365

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az elveszett tárgyak őrzője”értékelése elsőként