Kosár “Magukrahagyottak (puhatáblás)” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-26%
-26%Aylin – Egy rendkívüli nő élete

Aylin – Egy rendkívüli nő élete

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Líbiai hercegnő, pszichiáter, világmegváltó hippi és az amerikai hadsereg ezredese

Elfogyott

Cikkszám: 140337
Kategória: Szerző: Kiadó: Trivium Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-06-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

1997-ben látott napvilágot ez az életrajz ihletésű regény, amelyben a szerzőnő az unokanővére cseppet sem szokványos életútját tárja fel.

A regény főszereplője Aylin, aki a török társadalom legfelsőbb köreiből származik. Elit iskolákban tanul, majd egy váratlan párizsi útja során találkozik egy arab herceggel, aki megkéri a kezét. Hercegnő lesz, de nem tart sokáig a boldogsága,
Aylin négyszer megy férjhez, számos szeretője van, és mindemellett nagyon szépen ível felfelé az orvosi, pszichiáteri karrierje. Pácienseit egyedi módszerekkel kezeli, sokszor minden szabályt áthágva. Bejárja a fél világot, még a hadseregbe is belép, hogy orvosként mentálisan sérült katonákat gyógyíthasson. Bár szakmai élete rendkívül sikeres, magánéletében nem találja a boldogságot. Barátaihoz egy életen át hű, de nyughatatlan, természete mindig újabb kihívások újabb kapcsolatok felé hajtja.

Végül rejtélyes módon meghal. Nem tudni, hogy az utolsó férje vagy a hadsereg gyilkoltatta meg..

Az olvasók Aylin életén keresztül bepillantást nyerhetnek a török társadalmi elit mindennapjaiba és luxusába, megtudhatják, milyen egy líbiai hercegnő élete és képet formálhatnak arról is, milyen egy filmes mogul családtagjának lenni.

Ayse Kulin elit török családból származik, nagyapja volt az utolsó oszmán pasa. Törökország legnépszerűbb és egyik legközismertebb írónője. Olaszországban elnyerte a kiemelkedő irodalmi díjat, a Premio Romát. Könyveiből több mint tízmillió példányt adtak el.

További információk

Szerző

Ayse Kulin

Kiadó

Trivium Kiadó Kft.

Oldalszám

452

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-06-02

ISBN

9786155334979

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Aylin – Egy rendkívüli nő élete”értékelése elsőként