-26%
-26%Árral szemben

Árral szemben

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 142610
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Cartaphilus Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

James Dashner, a világszerte – immár filmváltozatban is – óriási sikert aratott Útvesztő-sorozat szerzője az egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági író. A trilógiának szánt, majd utóbb ötkötetesre bővült sorozat írójának újabb trilógiája, A Halandósági elv szintén hatalmas sikert aratott világszerte, több millió példányban kelt el.
Michael korábban azt gondolta, számára a VirtNet nyitott könyv. Ám az igazság, amit az Ösvényen kiderített, rémisztőbb mindennél, amit megbízói lehetségesnek hittek, és kíméletlenül felforgatja az életét. Sőt még annál is többet: magát a világot.
Kaine, a világuralomra törő kiberterrorista nem ember, hanem tangens, azaz öntudatra ébredt számítógépes program. Michael pedig akaratlanul a cinkosává vált, részesévé Kaine azon tervének, hogy emberi testbe letöltött tangensekkel népesítse be az egész bolygót. Ha bárki álomba merül a VirtNetben, nem tudhatja, hogy mire felébred, az elméjének helyét nem egy tangens foglalja-e majd el.
A VirtNet biztonsági szolgálata igyekszik azt a látszatot kelteni, hogy a világ tökéletesen biztonságos, de Michael és a barátai tudják, hogy a hatalomátvétel már meg is kezdődött. Ha ők nem állítják meg Kaine-t, az emberiségnek egykettőre vége. Szédületes hajsza veszi kezdetét, hogy a csapat ismét egymásra találó tagjai meghiúsítsák a gyilkos tervet. Ahogy a játék és a valóság határai egyre inkább elmosódnak, úgy lesz a virtuális álomból igazi rémálom.

További információk

Szerző

James Dashner

Kiadó

Cartaphilus Kiadó Kft.

Oldalszám

320

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-10

ISBN

9789632665597

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Árral szemben”értékelése elsőként