-21%
-21%Áldó eső

Áldó eső

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 363 Ft

Készleten

Cikkszám: 147601
Kategória: Szerző: Kiadó: General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.
A kiadás időpontja: 2018-11-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Allie-t megannyi tragédia sújtja: nemcsak a szeretett családi étterme vész oda, de egy borzalmas autóbalesetben a második férje is meghal. Az asszony már csaknem elveszti minden reményét, amikor egy szívének igen kedves ember bukkan fel a múltjából. A Vietnámot megjárt Joseph évek óta sodródik az árral: képtelen feldolgozni mindazt, amit a háborúban átélt. A magányt, az elszigeteltséget választva egy kis hegyi kunyhóban éli mindennapjait. Egy nap azonban egy rettegő asszonyra és két gyermekére bukkan az erdőben, és a segítségükre siet. Miután Floridába, az ott élő rokonukhoz menekíti őket, útközben egy szörnyű balesetnek lesz a szemtanúja – a tragédia pedig egyenesen a gyermekkori szerelméhez, Allie-hez sodorja.
Amikor Joseph segítő kezet nyújt az asszonynak, hogy az étterem újra megnyithassa a kapuit, úgy tűnik, az egykori szenvedély ismét lángra lobban köztük… De a múlt utat tör magának, és egy negyvenöt éves titok azzal fenyegeti őket, hogy az újrakezdésbe vetett minden reményük és a boldogságuk az enyészeté lehet.

Charles Martin a tőle megszokott módon nagy bölcsességgel és mély együttérzéssel ír dédelgetett álmainkról, a nap mint nap megvívandó küzdelmeinkről, a hozzájuk szükséges bátorságról és az erőről, amelyet egymásból, illetve saját magunkból meríthetünk.

További információk

Szerző

Charles Martin

Kiadó

General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.

Oldalszám

280

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-11-09

ISBN

9789634521976

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Áldó eső”értékelése elsőként