-21%
-21%Akkor is

Akkor is

Bolti ár: 3 699 Ft
Internetes ár: 2 922 Ft

Készleten

Cikkszám: 144598
Kategória: Szerző: Kiadó: Athenaeum Kiadói Kft.
A kiadás időpontja: 2018-04-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Salamon Sára tanárnő nemsokára negyvenéves lesz. Két gyermeket nevel, szereti a munkáját, és úgy hiszi, a házasságával is minden a legnagyobb rendben. Egyik reggel a férje, mindenféle magyarázat nélkül, fogja a bőröndjét, és elköltözik. Az új barátnőjéhez.
Kire számíthat ebben a helyzetben Sára? A túlérzékeny anyjára, aki kerüli őt? Két koraérett, kicsit furcsa gyermekére? Három barátjára, akik egyben a kollégái is, ráadásul az egyikükkel több mint sajátos a viszonya? Esetleg a mogorva szomszédra, aki már többször fel akarta jelenteni hangoskodó gyermekei és a lépcsőházban lévő rendetlenség miatt? Netán egy beteg, kómában fekvő férfira, akivel még soha nem beszélt, viszont rendszeresen bejár hozzá a kórházba felolvasni?
Finy Petra, Madárasszony című regényének hagyományait követve, most is egy fájdalmasan nehéz női sorsot mutat be. A stílus azonban időközben változott: könnyedebb, mégis karcosabb, szókimondóbb lett, ahogyan az írónő is, aki főszereplőjéhez hasonlóan szintén nemsokára betölti a negyvenet.

További információk

Szerző

Finy Petra

Kiadó

Athenaeum Kiadói Kft.

Oldalszám

300

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-04-17

ISBN

9789632937489

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Akkor is”értékelése elsőként