-21%
-21%A szerelmes Királynő

A szerelmes Királynő

3 999 Ft 3 159 Ft

Négy ország uralkodója

Készleten

Cikkszám: 139344
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-03-31
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője.
A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.

Őfelsége, a Kenti hercegné a brit uralkodói család egyetlen magyar származású tagja. Férje, a Kenti herceg II. Erzsébet első unokatestvére.
A hercegné gróf Szapáry Frigyes unokájaként rendszeresen látogat Magyarországra. Történelmet tanult, élt Ausztriában, Ausztráliában és Mozambikban. Jelenleg világszerte közel száz civil és jótékonysági szervezetet támogat férjével. Eddig hat könyve jelent meg, A szerelmes királynő hónapokon át a brit könyves sikerlisták élén állt.

További információk

Szerző

Her Royal Highness Princess Michael of Kent

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

416

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-03-31

ISBN

9789634331087

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A szerelmes Királynő”értékelése elsőként