-26%
-26%A Palatinus-domb lányai

A Palatinus-domb lányai

3 680 Ft 2 724 Ft

Készleten

Cikkszám: 139017
Kategória: Szerző: Kiadó: Agave Könyvek Kft.
A kiadás időpontja: 2017-03-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Két évvel azután, hogy Augustus császár véres győzelmet aratott Marcus Antonius és Kleopátra felett, diadalmenet élén tér vissza Rómába. Távolléte alatt meglehetősen furcsa társat talált egyetlen gyermeke, Julia mellé Szeléné személyében, aki a legyőzött egyiptomi királynő és szeretője lánya.

Augustus felesége, Livia árgus szemekkel figyeli a rábízott Szelénét, akinek nehezére esik elfogadnia új otthonát és szülei ellenségeit. A rokoni kapcsolat és a kioltott vér által összekovácsolt három nő – Livia, Szeléné és Julia – Róma legfelső társadalmi rétegének veszélyes világába kerül, minden egyes mozdulatukat politikai stratégiák határozzák meg, és a legszemélyesebb döntéseik is a császár kezében vannak.

Róma érdekében mindig el kell fojtaniuk a saját vágyaikat, és az előre kijelölt szerepet kell játszaniuk. Az előrelátó Livia számára ez a teljhatalmú férjéhez való feltétlen hűséget jelenti. Az élvhajhász Juliára ugyanakkor elrendezett házasságok várnak, miközben meg kell tagadnia magától a szerelmet és a testi vágyakat. Az árván maradt Szelénének pedig választania kell a bosszúvágy és a családjai gyilkosaihoz való hűség között.

Képesek vajon túlélni Róma halálos cselszövéseit, vagy magukkal ragadják őket a világ leghatalmasabb birodalmának veszélyes áramlatai?

További információk

Szerző

Phyllis T. Smith

Kiadó

Agave Könyvek Kft.

Oldalszám

400

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-03-08

ISBN

9789634192268

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Palatinus-domb lányai”értékelése elsőként