-23%
-23%A megfojtott királyné

A megfojtott királyné

2 990 Ft 2 303 Ft

Készleten

Cikkszám: 121738
Kategória: Szerző: Kiadó: Partvonal Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2013-12-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„Higgyenek nekem, az én viszálykodó dinasztiáim nem vehetik fel a versenyt a valóságos királyi házak szövevényével. Akár a történelem, akár a fantasy rajongója, Druon regényfolyama a székhez kötözi majd: ez az igazi Trónok harca.”
George R. R. Martin, a Trónok harca szerzője

A világszerte ismert Maurice Druon hétkötetes történelmi regénysorozata a 14. századi Franciaországba, az utolsó Capetingek és a százéves háború idejébe kalauzolja az olvasót. A sorozat második darabja Civakodó Lajos uralkodásának fordulatos történetét dolgozza fel. A céltudatos Vaskirály véres áldozatok révén naggyá tette Franciaországot, de a rend felborul, mivel az új uralkodó szeme előtt csak saját boldogsága lebeg: új feleségről és fiú utódról ábrándozik. Hűtlen feleségét börtönbe záratja, a lányát megtagadja. A királyi udvarban ismét felüti a fejét az intrika, a központi államszervezet egyre gyengül, a klikkek egymás torkának esnek, a nép éhezik. Úgy tűnik, az apjára kirótt átok Lajos országára száll.
Vajon milyen jövő vár az elátkozott királyok elátkozott országára? Erre már a sorozat következő része adja meg a választ.

További információk

Szerző

Maurice Druon

Kiadó

Partvonal Könyvkiadó

Oldalszám

269

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-12-20

ISBN

9786155283215

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A megfojtott királyné”értékelése elsőként