-23%
-23%A lány hét névvel

A lány hét névvel

3 990 Ft 3 072 Ft

Szökésem Észak-Koreából

Készleten

Cikkszám: 130858
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2015-09-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

,,Megrázóan szép történet egy lányról, akitől még a nevét is elvették, élete mégis azt példázza, mi tesz valakit emberré.”

Hyeonseo Lee Észak-Koreában, a világ egyik legkegyetlenebb diktatúrájában töltötte gyermekkorát. Egyike annak a több millió embernek, akit túszul ejtett a titkolózó, brutális kommunista rezsim. Amikor az 1990-es években lesújtott Észak-Koreára az éhínség, ráébredt, hogy egész életében agymosáson ment keresztül.
Tizenhét évesen elhagyta a hazáját. Hazatérésre menekültként nem is gondolhatott, mert családjával együtt börtön és kínzás várt volna rá. Mivel életben akart maradni, Kínában telepedett le. Tizenkét év elteltével visszatért az észak-koreai határhoz, hogy egy merész küldetés során átsegítse családját Dél-Koreába.
Ez a vakmerő és különleges történet bepillantást enged a világ legzártabb diktatúrájának mindennapjaiba, első kézből ad számot a történelem egyik legbrutálisabb éhínségéről, miközben megismerhetünk egy kivételes nőt, aki nem félt küzdelmesen kivívott szabadságát kockára tenni a családjáért.
A szerző – akinek Ted előadását eddig több mint 4 millióan látták – szeptember 15-18. között Magyarországra látogat, így az olvasók személyesen is találkozhatnak vele.

További információk

Szerző

David John, Hyeonseo Lee

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

404

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-09-14

ISBN

9789633103784

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A lány hét névvel”értékelése elsőként