-21%
-21%A kislány, aki lenyelt egy akkora felhőt, mint az Eiffel-torony

A kislány, aki lenyelt egy akkora felhőt, mint az Eiffel-torony

3 499 Ft 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 141450
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-09-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Providence Dubois, a csinos párizsi postáskisasszony számára az élet olyan, mint a titkos atyai recept alapján készült majonéz: ha egyszerű hozzávalókat használunk, és kitartóan keverjük, garantált az eredmény. Providence-nek pedig kitartása és energiája is van bőven: mindig sietős a dolga, s fáradhatatlanul cikázik ide-oda a világban. Most éppen Marokkóba repülne örökbe fogadott, imádott kislányáért. Zahera súlyos beteg, Eiffel-torony nagyságú felhő növekszik a tüdejében, napokon, órákon múlhat az élete. Providence azt ígérte neki, hogy nála lesz, mielőtt felkel a hold.
Ám egy izlandi vulkán épp ekkor tör ki, hogy hamufelhővel terítse be az eget, s így földhöz szögezze a repülőket. Ha a gépmadarak nem emelkedhetnek a levegőbe, akkor bizony Providence-nek kell repülnie. Látszólag emberfölötti teljesítmény, de Providence nem ismer lehetetlent: órákat vesz egy versailles-i kolostor tibeti szerzeteseitől, és már ott is áll az Orly reptéren egy szál bikiniben, hogy felszálljon. A szeretet ugyanis szárnyakat ad az embernek.

Romain Puértolas hihetetlennél hihetetlenebb kalandokat és különös, de annál szerethetőbb figurákat felsorakoztató, egyszerre mulatságos és megrendítő modern tündérmeséje ékes bizonyítéka annak, hogy az emberi akaraterő és fantázia határtalan. Csak engedjük szabadjára őket, és akkor nincs lehetetlen!

További információk

Szerző

Romain Puértolas

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

260

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-09-18

ISBN

9789633108826

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A kislány, aki lenyelt egy akkora felhőt, mint az Eiffel-torony”értékelése elsőként