-21%
-21%A kegyencnő hálószobája

A kegyencnő hálószobája

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 152 Ft

A Borostyánszemű 1.

Elfogyott

Cikkszám: 137789
Kategória: Szerző: Kiadó: Geopen Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2016-11-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

1645-ben Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.

Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kezdeti útkeresést követően végül megadta magát a történelem iránti
olthatatlan rajongásának: ennek a szenvedélynek az első termése ez a kétkötetes regény, illetve a nagy népszerűségnek örvendő Rizsporos Hétköznapok című blog.

További információk

Szerző

Budai Lotti

Kiadó

Geopen Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

440

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-11-22

ISBN

9786155331770

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A kegyencnő hálószobája”értékelése elsőként