-26%
-26%A Játékmester

A Játékmester

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 143344
Kategória: Szerző: Kiadó: Magánkiadás
A kiadás időpontja: 2017-12-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mit tehet az ember, amikor a két legfontosabb dolgot elveszíti az életében? Mit tehet, amikor két furcsa bőröndöt talál az ajtaja előtt, amiktől akárhogy is próbál, nem tud megszabadulni? Hogyan lehet újrakezdeni az életet bénító veszteségekkel a hátunk mögött és mi a titok, ami a Játékboltot varázslatosan gyógyító hellyé teszi?

Remélem, a könyv segítségével mindenki megtalálja a saját válaszait!

olvasói vélemények:
Magával ragadó történet, fantasztikus tájleírás! Teljes képzeletemmel ott voltam a szereplőkkel. Velük együtt izgultam, sírtam és fellélegeztem az oldódásokban. Hálásan köszönöm!

~ K.SZ.V.

Nagyon megnyugtatott a könyv. A környezet ahol játszódott, és a szereplők az élethelyzeteikkel. Nem éreztem azt a stresszt, hogy rohannom kell valamerre, hogy azonnal csinálnom kell valami hasznosat. Ellazított, kikapcsolt. Végre lehettem az, aki vagyok, miközben finoman rávezetett a bennem lévő kérdések megoldásaira. Az egyetlen rossz az volt, mikor az utolsó oldalra értem, és vége lett. Már nagyon várom a folytatást, vagy legalább egy hasonlóan jó könyvet Esztertől.

~ K.E.

Elolvastam Eszter könyvét 3 nap alatt!!! Közben a kötelezettségeimet is elvégeztem. A könyv lerakhatatlan volt számomra. Nagyon jó stílusban, regényesen van megírva. Várom már a következőt!!! Gratulálok Eszter és köszönöm az élményt!

~ B.M.

Fantasztikus könyv! Olvassátok el!

~ B.J.

Végre egy könyv, amit lehet lapozni, nem átlátszó, vékony papírra nyomtak! Tudom mindenkinek mást kell, hogy mondjon, de mintha minden mondat rólam szólna… A vágyaimról, a múltamról, a jelenemről és talán egy boldogabb jövőmről.

~ SZ.E.

További információk

Szerző

Czirják Eszter

Kiadó

Magánkiadás

Oldalszám

235

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-12-08

ISBN

9789631291810

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Játékmester”értékelése elsőként