-26%
-26%A halhatatlanság piramisa

A halhatatlanság piramisa

3 490 Ft 2 583 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 134393
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2016-04-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

1799 augusztusa. Egy ember fekszik a nagy piramis sírkamrájában, a szarkofágban, küzdve a halálfélelemmel, a klausztrofóbiával, a különös látomásokkal és a rátörő emlékekkel. Nem tudja, él-e még, vagy már meghalt. S ha meghalt, feltámadhat-e. S ha nem, mi lesz a lelkével. A fiatalember a harmincéves Bonaparte Napóleon. Nem csak a kíváncsiság hajtotta, hogy egy éjszakát a nagy piramis belsejében töltsön; azt ígérték neki, hogy olyan beavatásban lesz része, melynek során feltárul előtte egy ősrégi titok, és ettől megváltozik a sorsa. És nemcsak az övé, hanem Egyiptomé és az egész világé is.
Alkimisták, varázslók, franciák, egyiptomiak, beduinok, szépséges táncosnők, öreg bölcsek, egymással hadakozó egyiptomi családok keresik együtt vagy külön, összefogva vagy kegyetlen küzdelemben a világ legnagyobb kincsét: az örök élet formuláját.
Azt a titkot, amely feltámasztotta Oziriszt és feltámasztotta Krisztust.

A halhatatlanság piramisa a máshonnan is ismert történetet dolgozza fel: Napóleon valóban eltöltött egy éjszakát a Kheopsz-piramis belsejében, de utána csak azt mondta róla legközelebbi embereinek is: ha elmesélné, mi történt ott vele, úgysem hinnék el

JAVIER SIERRA (sz. 1971) napjaink legnépszerűbb spanyol szerzője (Carlos Ruiz Zafón mellett) számos könyvével aratott már világsikert. Első regénye, A titkos vacsora az első olyan spanyol könyv volt, amely a New York Times tízes bestsellerlistájára került. Alapos történelmi ismereteket ezoterikus gondolatokkal vegyítő könyveit világszerte milliók olvasták már.

További információk

Szerző

Javier Sierra

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

366

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-04-15

ISBN

9789634053835

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A halhatatlanság piramisa”értékelése elsőként