-21%
-21%A boldog emberek esőben csókolóznak

A boldog emberek esőben csókolóznak

Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 369 Ft

Készleten

Cikkszám: 141493
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-09-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Amikor vigasztalhatatlan voltam, Edward terelt arra az útra, amely megszabadított a Colin iránti hűség kényszerétől. És éreztem, hogy most már tőle is megszabadultam, és készen állok rá, hogy más férfiak előtt is megnyíljak.”

Írországból való hazatérése óta Diane-nak sikerült pontot tennie az Edwarddal folytatott viharos kapcsolat végére, és szilárdan eltökélte, hogy Párizsban építi fel újra az életét. Legjobb barátja segítségével ismét nagy lendülettel veti bele magát irodalmi kávéháza felvirágoztatásába. Itt ismerkedik meg Olivier-vel, aki kedves, figyelmes, és főleg: elfogadja, hogy Diane nem akar többé anya lenni. Mert Diane tudja, hogy soha nem fogja magát túltenni a kislánya elvesztésén.
Csakhogy egy váratlan esemény minden tervet felborít: Diane egyre kevésbé biztos benne, hogy jól döntött. Igen ám, de lesz-e bátorsága új utat választani?

Agnes Martin-Lugand lélekemelő története ellopta a franciák szívét, majd meghódította a világot. A hetek alatt a sikerlisták élére ugró könyvből több százezret adtak el, a női olvasók pedig világszerte a szívükbe zárták a gyászból kigyógyuló Diane karakterét. A sikerkönyvből hamarosan film készül.

További információk

Szerző

Agnés Martin-Lugand

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

381

Kiadás dátuma

2017-09-20

ISBN

9789633106808

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A boldog emberek esőben csókolóznak”értékelése elsőként