-26%
-26%A 17-es számú nő

A 17-es számú nő

Bolti ár: 3 380 Ft
Internetes ár: 2 501 Ft

Készleten

Cikkszám: 142818
Kategória: Szerző: Kiadó: Agave Könyvek Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A hollywoodi hegyek közt élő Lady Daniels úgy dönt, el kell távolodnia egy időre a férjétől. Miután egyedül marad gyerekeivel, segítségre lesz szüksége kisfia mellé, ha megírandó önéletrajzi könyvét valaha is be akarja fejezni. Egy hirdetésre jelentkezve érkezik hozzá S., a vonzó, fiatal művésznő, aki a kert végében álló vendégházba költözik be, és gondoskodik Lady hároméves kisfiáról, Devinről, illetve szemmel tartja másik, már tinédzser korú fiát is. Csodásan végzi munkáját, hamarosan bűvkörébe vonja az egész családot, és Lady bizalmasává válik.

A perzselő nyárban azonban S. kapcsolata Lady nagyobbik fiával nyugtalanító és baljóslatú fordulatot vesz. Miközben Lady és S. egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Lady irigylésre méltó életének fényes máza repedezni kezd, és azzal fenyeget, hogy családja elől is rejtegetett, régi titkok bukkannak felszínre. S. eközben igyekszik megtartani saját titkait azzal kapcsolatban, hogy mi is volt a valódi szándéka ezzel az állással. Mindketten óvatos játékot játszanak, és minden egyes lépésükkel a számukra legfontosabb dolgokat sodorják veszélybe.

Edan Lepucki regénye úgy hat, mintha egy hollywoodi film noirt olvasnánk. Sötét humorú, fordulatos és lebilincselő dráma művészetről, az anyaságról és két nő baljós barátságáról, mely egyértelműen igazolja, hogy Edan Lepucki generációjának egyik legtehetségesebb és legizgalmasabb hangja.

További információk

Szerző

Edan Lepucki

Kiadó

Agave Könyvek Kft.

Oldalszám

304

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-17

ISBN

9789634193715

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A 17-es számú nő”értékelése elsőként