-21%
-21%Növényolimpia

Növényolimpia

3 699 Ft 2 922 Ft

Készleten

Cikkszám: 140166
Kategória: Szerző: Kiadó: Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
A kiadás időpontja: 2017-05-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Növényolimpiát rendeznek Magyarországon, de az is lehet, hogy időközben lefújták – erről különböző emberek különbözőképp vélekednek ebben a könyvben, amelynek névtelen főhőse gyanús üzelmekbe keveredik a temetőben, miközben csak egyik ismerősének próbál segíteni egy újratemetés ügyében. A gyanús üzelmek egyike kifejezetten sok pénzt ígér, csak meg kell találni egy férfit, aki vagy él, vagy már meghalt, kezdetben nem lehet biztosan tudni. De a főhős egy másik vasat is tart a tűzbe: kormányfőtanácsos barátja régi ígérete szerint zsebből fizet majd valami különleges ötletért, amely ország-világ számára hirdetni fogja a kormány nagyszerűségét.
Csakhogy mindeközben ott van a múlt, amely lépten-nyomon feljön, mint a talajvíz, és elárasztja a jelent: egy régi nő, egy állítólagos barát, két államvédelmis és az említett kormányfőtanácsos, aki a múltban még nem az volt, hanem épp az ellenkezője.
Szijj Ferenc regénye meglepően humoros és megdöbbentően abszurd látomás a mindennapok küzdelmeiről és a hivatalok packázásairól. A poszthumán vízió azonban valójában egy nagy realista regényt takar.

További információk

Szerző

Szijj Ferenc

Kiadó

Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.

Oldalszám

332

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-05-30

ISBN

9789631435269

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Növényolimpia”értékelése elsőként