-21%
-21%Messze van odiáig!

Messze van odáig!

Bolti ár: 2 980 Ft
Internetes ár: 2 354 Ft

Válogatott elbeszélések

Készleten

Cikkszám: 144861
Kategória: Szerző: Kiadó: Allegro Könyvek
A kiadás időpontja: 2018-05-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az irodalom történetének hosszú és tarka évszázadai sokféle írót és költőt szültek. Vannak, akiket ismerünk közülük, akadnak, akiket nem, és szép számmal olyanok, akikről azt hisszük, hogy ismerjük őket… Utóbbi csoport izgalmas alakja Gárdonyi Géza is.
Az olvasó hajlamos azt hinni, hogy Gárdonyi csupán az Egri csillagok, A láthatatlan ember és néhány más regény írója, sőt, nagy botoran azt is gondoljuk, hogy regényein keresztül őt magát is kiismerhetjük. Micsoda tévedés! Gárdonyi még kortársai számára is sokszor megfoghatatlan, titokzatos, különc embernek hatott.
Ha ma arra a kalandra vállalkozik az irodalomszerető, hogy mélyebben ereszkedik bele Gárdonyi írói világába, nem hagyhatja olvasatlanul novelláit, melyekből egy csokorra való válogatást éppen most is a kezében tart. Olvassa, ízlelgesse végig valamennyit, hogy igaz, alapos és részletes képet kapjon egy letűnt korszak Magyarországáról; kuncogjon vagy hahotázzon a ma is ismerős karaktereken, helyzeteken, bólogasson a soha nem múló bölcsességeket felismerve, és az utolsó novella végén lássa be, milyen kevéssé ismerte Gárdonyit – és mindeközben fedezze fel az Egri Remete sokszínű humorát!

További információk

Szerző

Gárdonyi Géza

Kiadó

Allegro Könyvek

Oldalszám

290

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-05-04

ISBN

9789639240636

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Messze van odáig!”értékelése elsőként