-26%
-26%Ádám előtt – A skarlát

Ádám előtt – A skarlát

Bolti ár: 1 590 Ft
Internetes ár: 1 177 Ft

Készleten

Cikkszám: 134743
Kategória: Szerző: Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2016-05-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

2016-ban száz éve, hogy itt hagyta a világot Jack London, az amerikai irodalom nagy alakja, műfajok egész sorának újító zsenije. Bármit írt, állathistóriát, kalóztörténetet, krimit, utópisztikus regényt, westernt, szociográfiát, csavargónaplót az irodalom művésze volt.
Ebben a száz évben a legszélesebb olvasóközönség rajongott érte. És a magyar írástudók legjava. Hunyady Sándor így lelkesedett: Jack London csupa mesélő kedv, fantázia, kaland, mert földrajzilag is egészen új területeket tár föl a sápadt európai képzelet előtt. Minden könyvének más és más, szenzációs díszlete van. Elvisz Alaszkába, ahol halállal kell fizetni az aranyért, vad szerencsekeresők, éhes farkasok közé, viola hómezőkre, amelyek fölött az északi fény világít, és ahol megfagy a tüdő a jeges levegőben. Kis halászhajókon, gyanús gőzösökön bejárjuk vele a Csendes-óceánt. Éhezünk, ölünk, dolgozunk. Ahová nyúl, kincs akad a kezébe. Akkora elbeszélő tehetség, hogy a tollán új fényt kap minden elkopott probléma.
A Kossuth Kiadó 2015 szeptemberétől 15 kötetben megjelenteti az életmű legjavát, megtoldva a sorozatot Irving Stone káprázatos Jack London-életrajzával.

További információk

Szerző

Jack London

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

204

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-05-05

ISBN

9789630983518

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ádám előtt – A skarlát”értékelése elsőként