-26%
-26%A pokol tanúja … és ami azóta történt …

A pokol tanúja … és ami azóta történt …

3 999 Ft 2 959 Ft

bővített válogatás, új fejezetekkel

Készleten

Cikkszám: 120559
Kategória: Szerző: Kiadó: Pokoli-Angyali Kiadó
A kiadás időpontja: 2013-10-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Búcsúkönyvet tart kezében a kedves olvasó, a Pokoli és Angyali történetek sorozat legutolsó kötetét. Aki A pokol tanújával tart, lebilincselően izgalmas kalandok részesévé válik.
Bepillanthat egy lakatlan szigetre, a világ legszegényebb országának poklába, kacaghat egy csalókat átverő csaló furfangjain, átölelheti a világ legerősebb emberét.
Ám A pokol tanúja még ennél is többet kínál: Tvrtko beszámol arról, hogy mi lett a filmek, könyvek hőseinek további sorsa. Mi lett azokkal, akiket kifosztottak az afrikai levélcsalók? Hát a királynővel, aki siketsége miatt sosem beszélt, ma pedig már ezrek előtt tart lelkesítő beszédeket? Milyen csodát tett Magyarországon a kezek és lábak nélkül élő szónok, Nick Vujicic? Mi a titka?
Mindezek kívül vadonatúj fejezetek és egy teljes könyv, a Fertő, szülőknek kötelező! Is helyet kapott a kötetben. A Fertő gyakorlati tanácsokat ad: mit tegyünk, ha elvetemült internetes bűnözők megpróbálják behálózni gyermekünket?
Tvrtko elviszi az olvasót abba a pokolba, amely nem távoli földrészek véres háborúiban, hanem akár a saját hálószobánkban leselkedhet ránk.

Olykor torokszorító, olykor meghatóan könnyes vagy éppen kacagtató, de minden esetben erőt adó történetek a világ valamennyi tájáról, földi paradicsomokból és nyomornegyedekből. Utazások Kolumbiától Albániáig, Magyarországtól Afganisztánig.
A pokol tanúja… és ami azóta történt… A nagy felfedezések most önre várnak.

További információk

Szerző

Vujity Tvrtko

Kiadó

Pokoli-Angyali Kiadó

Oldalszám

672

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2013-10-30

ISBN

9789630875387

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A pokol tanúja … és ami azóta történt …”értékelése elsőként