-40%
-40%A fény, ami összeköt

A fény, ami összeköt

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 099 Ft

Történetek a mennyből földi halandóknak

Készleten

Cikkszám: 136480
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2016-09-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Létezik-e a túlvilág? Mi történik velünk, amikor meghalunk? Hogyan találjuk meg az életben a valódi utunkat?
Az Üzenetek a túlvilágról különleges nézőpontból közelíti meg a mindenkit foglalkoztató, örök kérdéseket, miközben olyan hétköznapi emberekről olvashatunk, akik újra találkozhattak elhunyt barátaikkal és családtagjaikkal: igaz történetek sorát ismerhetjük meg az élet és halál közötti határon átívelő megbocsátásról és megbékélésről.
A szerző csodálatos világlátása ráirányítja a figyelmünket arra, hogy a szeretteinkhez fűződő kapcsolatunk áthatol időn és téren: azért vagyunk itt, hogy önzetlenül szeressünk, és elfogadjuk mások szeretetét. Kiszélesítve az emberi tapasztalatról alkotott elképzelésünket és tudatosságunk határait, a könyv fogódzót nyújt ahhoz, hogyan éljünk teljes életet.
Laura Lynne Jackson feleség, anya, középiskolai angoltanár és médium. Adottságait a paranormális jelenségekkel foglalkozó legkiválóbb tudományos szervezetek vizsgáztatták, és igazolták valódiságukat.
Jackson annak szentelte életét, hogy fölfedezze a túlvilághoz kötődő kapcsolatainkat, beszélgessen eltávozott szeretteinkkel, és segítsen megbékélni a veszteségeinkkel.

További információk

Szerző

Laura Lynne Jackson

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

284

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-09-21

ISBN

9789633103616

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A fény, ami összeköt”értékelése elsőként