-21%
-21%Tündérkönyv

Tündérkönyv

Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 369 Ft

Balszerencsés Tündérmese 3. könyv

Készleten

Cikkszám: 138476
Kategória: Szerző: Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-01-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mina belefáradt, hogy a mesebeli küldetések folyton próbára teszik. Épp azon gondolkozik, hogy véget vet ennek az egésznek, mikor merengéséből füstszag riasztja fel. Mire észbe kap, otthonát már elborították a lángok, így mindent hátrahagyva kell elmenekülnie. Mina csodával határos módon kijut az égő épületből, ám öccsének, Charlie-nak nem volt ilyen szerencséje.
Mina próbál talpra állni, és szembeszállni végzetével a tragédia után, mikor váratlanul felbukkan egy titokzatos alak, aki megzsarolja őt. A lány kénytelen minden veszélyt vállalva engedelmeskedni. A helyzetét csak nehezíti, hogy le kell győznie Brody iránt táplált szerelmét.
Eközben Jared, Mina tündér segítője mindent megtesz, hogy megóvja a lányt, de ő sem képes minden pillanatban mellette lenni. Így amikor Mina ráébred, hogy nincs más választása, egyedül lép át a tündérvilágba. Az ismeretlen hely ugyan varázslatos, de halálos veszélyeket is rejt. Mina, dacolva a nehézségekkel, mindent elkövet hogy felkutassa és elpusztítsa a mesebeli világ leggonoszabb lényét, Teague-et. De lehet, hogy ezzel követi el élete legnagyobb baklövését?

Mina ismét visszatér, hogy folytassa a harcot a Történettel. Már alig vártam az újabb kalandot. Nem csalódtam, mert eddig ez volt a legdöbbenetesebb rész.
Amazon

A mágia és a varázslat szövi át ezt a könyvet. Chanda Hahn ismét elrepíti az olvasót a mesék birodalmába. Ám a tőle megszokott módon tartogat némi meglepetést.
Goodreads

Imádtam az eddigi részeket is, és már alig vártam, hogy Mina átkerüljön a tündérvilágba. Most végre megtörtént. Felejthetetlen élmény!
Barnes And Noble

Ismét izgalom, sok rejtély és érzelmek mozgatják a szálakat. Régi ellenségek próbálják megtörni, és új barátok segítik a főhőst. Ez egy olyan küldetés, ami Mina életébe kerülhet.
Fantastic Fiction

További információk

Szerző

Chandra Hahn

Kiadó

Maxim Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

285

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-01-12

ISBN

9789632617404

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Tündérkönyv”értékelése elsőként