-21%
-21%Star Wars – Rohamosztagosok – A páncél mögött

Star Wars – Rohamosztagosok – A páncél mögött

Bolti ár: 7 999 Ft
Internetes ár: 6 319 Ft

Készleten

Cikkszám: 142856
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Amikor a Star Wars IV.: Egy új reményben Darth Vader fehér páncélos katonák között masírozott be Leia hercegnő hajójára, a rohamosztagosok kitörölhetetlen nyomot hagytak a messzi-messzi galaxisban. A birodalmi elnyomás arctalan eszközeiből az évek során saját eredettörténettel rendelkező harcosokká váltak, akik önálló döntéshozatalra is képesek.
A Star Wars: Rohamosztagosok az első olyan könyv, amely mélységeiben tárgyalja ezeknek a híres katonáknak a történetét és a létrehozásuk körülményeit. Kövesd nyomon a rohamosztagosok megtervezését és megalkotását az eredeti trilógiától kezdve a rajzfilmeken, képregényeken, regényeken és a piacon fellelhető kísérőárukon keresztül! Tudd meg, miként fonódott össze alakjuk a Star Wars iránti rajongással, és hogyan alakult ki motivikus, központi szerepük.
Ez a fényképekkel, illusztrációkkal, storyboard részletekkel és művészi alkotásokkal teli könyv kivehető részeket is tartalmaz: a benne található koncepciórajznak, képregénycsíknak és egyéb ajándékoknak ott a helyük minden Star Wars-rajongónál.

További információk

Szerző

Adam Bray, Ryder Windham

Kiadó

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.

Oldalszám

176

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-11-20

ISBN

9789634370970

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Star Wars – Rohamosztagosok – A páncél mögött”értékelése elsőként