-26%
-26%Titkos ígéret – Lósuttógó Akadémia 2.

Titkos ígéret – Lósuttógó Akadémia 2.

Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 220 Ft

Készleten

Cikkszám: 152812
Kategória: Szerző: Kiadó: Scolar Kiadó
A kiadás időpontja: 2019-11-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Micsoda igazságtalanság! Zoe egyedül Shaman miatt maradt Snowfieldsben, aztán kiderül, hogy nem lovagolhat az éjfekete musztángon! Azt mondják, az állat kiszámíthatatlan és veszélyes. A lány kétségbeesésében megszegi a tilalmat, és rendszeresen kilovagol rajta. Ezzel azt kockáztatja, hogy nagy ívben repül az internátusból. Ráadásul valaki leskelődik utána…
A kanadai Snowfields Lovasakadémia a világtól elzárt, gyönyörű hely. Különlegessége, hogy a lovassport oktatása mellett lelkileg sérült lovak megszelídítésével is foglalkoznak. Ide érkezik Zoe, aki még soha nem ült lóháton, csak a barátnőjét kíséri el a felvételire. Ám egy mágikus találkozás gyökeresen megváltoztatja az életét. Shaman, a fekete mén egyedül őt engedi magához, és Zoe rájön, hogy halálos veszedelemtől kell negmentenie a pompás lovat.
A fordulatos, finom humorral és empátiával megírt sorozat bepillantást enged a lovassport és a lótartás világába egy olyan történeten keresztül, amelynek hősei e csodálatos állatok mellett ízig-vérig mai kamaszgyerekek, valóságos problémákkal és vágyakkal – a Snowfields mágikus környezetében.

Szerző: Gina Mayer

További információk

Szerző

Gina Mayer

Kiadó

Scolar Kiadó

Oldalszám

209

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2019-11-07

ISBN

9789635090693

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Titkos ígéret – Lósuttógó Akadémia 2.”értékelése elsőként