-21%
-21%These Broken Stars – Lehullott csillagok

These Broken Stars – Lehullott csillagok

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 765 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 134956
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2016-05-19
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az Icarus fedélzetén ez az éjszaka is olyan, mint a többi. De hirtelen katasztrófa történik: valami kirántja a hiperűrből a hatalmas luxusűrhajót, és az a legközelebbi bolygóra zuhan. Csak Lilac LaRoux és Tarver Merendsen élik túl a katasztrófát, és úgy tűnik, rajtuk kívül senki más nincs a bolygón.
Lilac az univerzum leggazdagabb emberének a lánya, Tarver viszont a nincstelenségből indult. Fiatal kora ellenére már kitüntett háborús hős, aki régen megtanulta, hogy a Lilac-féle lányok csak bajt hoznak ez ember fejére. De mivel csak egymásra számíthatnak, muszáj együttműködniük, hogy átjussanak a kísérteties vidéken, melyen túl talán segítséget remélhetnek.
És egyszer csak a körülmények dacára Lilac és Tarver ráébred, hogy furcsamód mégis volt valami haszna annak a tragédiának, ami egymáshoz sodorta őket. Mivel a hétköznapi életükben nem lehet közös jövőjük, azon kezdenek el töprengeni, hogy vajon nem lenne-e jobb örökre a bolygón maradni?
Minden megváltozik, amikor rájönnek, hogy mi a titka a lépteiket kísérő, hátborzongató suttogásoknak. Lilac és Tarver talán elhagyhatja ezt a bolygót, de az biztos, hogy többé már nem lesznek ugyanazok, akik korábban voltak.

További információk

Szerző

Amie Kaufman, Meagan Spooner

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

485

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-05-19

ISBN

9789633995013

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“These Broken Stars – Lehullott csillagok”értékelése elsőként