-21%
-21%Suzy és a medúzák

Suzy és a medúzák

2 999 Ft 2 369 Ft

Az nem lehet, hogy a dolgok néha csak úgy megtörténnek.

Készleten

Cikkszám: 141421
Kategória: Szerző: Kiadó: Insomnia Kft.
A kiadás időpontja: 2017-09-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Suzy mindig is többet tudott a világról, mint mások. Ismeri a hangyák alvási ritmusát. Tudja, hogy évente 150 millió medúzacsípés történik. Tudja, hogy egy átlagos általános iskolásnak 20 milliárd közös atomja van Shakespeare-rel. De azt sehogyan sem képes felfogni, hogyan lehetett ilyen rövid élete a barátnőjének, Frannynek… és miért pont akkor lett vége, amikor Suzy azt a szörnyű dolgot tette vele.
Suzy elkezd elméleteket gyártani, megvizsgálja a tényeket, és felkeresi a megfelelő szakembereket. Mindeközben csak reméli, hogy kutatása végén meg tud bocsátani saját magának… Ha sikerül bebizonyítania, hogy a rejtélyes medúzacsípés tehet mindenről, akkor talán megszabadulhat a gyásztól és bűntudattól.
Ali Benjamin szívszorító regényének megfilmesítési jogait az OddLot Entertainment vásárolta meg, producerei pedig a Holtodiglan, Eleven testek és a Vadon című filmen közösen dolgozó Bruna Papandrea és Reese Witherspoon lesz.

Ali Benjamin New York külvárosában nőtt fel egy rozoga kunyhóban, amit a környékbeliek csak kísértetháznak hívtak. Gyerekkorában számtalan órát töltött bogarak és békák gyűjtésével – innen a Suzy és a medúzákban is megjelenő rajongása a természetért. Társszerzője a HIV-pozitív Paige Rawl memoárjának, a Positive-nak, illetve Tim Howard bestsellerének, a The Keepernek. Tagja a New England Science Writers társaságának. Massachussets kertvárosában él férjével, két gyermekével és ausztrál juhászkutyájával, Mollie-val.

További információk

Szerző

Ali Benjamin

Kiadó

Insomnia Kft.

Oldalszám

312

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-09-15

ISBN

9789633108697

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Suzy és a medúzák”értékelése elsőként