-21%
-21%Mirror, mirror

Mirror, mirror

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 144503
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-11
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Red, Leo, Rose és Naomi nehezen találják a helyüket. Red anyja alkoholista, az apja pedig alig van otthon. Leo bátyja folyton zűrös ügyekbe keveredik. Rose a bulizásba és a pasizásba menekül egy múltbéli trauma elől. Naomi néha elszökik otthonról, hogy megtapasztalhassa a szabadság ízét.
A négy elveszett lélek szövetséget köt egymással és a zenével: megalakítják Mirror, mirror nevű zenekarukat, és létrehoznak maguknak egy új családot.

Aztán Naomi megint elszökik, és félholtan kerül elő a Temzéből. Az életéért küzd, a rendőrség pedig öngyilkossági kísérletnek tekinti az ügyet. A csapat nem érti, mi történt a barátjukkal, és miért nem vettek észre semmit a látszólag életvidám Naomin. Lehet, hogy nem is ismerték őt valójában? Egymást vajon mennyire ismerik?

De amikor már több nyom is arra utal, hogy Naomival valami egészen más történt, a csapat mozgásba lendül. A nyomozás során azonban mindnyájukról sötét titkok derülnek ki, amely megrendíti az addig sziklaszilárdnak hitt barátságukat. Semmi nem lesz már olyan, mint régen, mert, ha egy tükör egyszer eltörik…

Cara Delevingne világhírű szupermodell és színésznő saját generációja hangján mesél a felnőtté válásról, önmagunk megtalálásáról, barátságról, árulásról, és arról, hogy semmi sem az, aminek látszik.

További információk

Szerző

Cara Delevingne

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

362

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-11

ISBN

9789634066057

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mirror, mirror”értékelése elsőként