-21%
-21%Klikk – Találd meg a párod!

Klikk – Találd meg a párod!

Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 369 Ft

Készleten

Cikkszám: 143490
Kategória: Szerző: Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-12-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Allie nem egy átlagos lány, hobbija a programozás. A CodeGirls nyári táborban egy különleges programot írt, mely közös érdeklődésük alapján párosítja a felhasználókat. A párok nem látják egymást, de amikor egymás közelében tartózkodnak, a telefonjuk jelez, és egy képet dob fel a másikról. A program neve: Klikk.
Az applikáció hamar népszerű lesz, és a lány tanára szeretné, hogy Allie nevezzen egy versenyben ezzel az alkalmazással. Kiderül azonban, hogy Allie ellensége, Nathan is indul a megmérettetésen.
A lány applikációja hatalmas siker, de hamar kiderül, hogy a Klikk olyan képeket is feltölt a telefonról, amiket nem tett közzé a tulajdonos. Így Allie barátnője is kínos helyzetbe kerül.
Allie-nek pár napja van kijavítani a hibát, ezért minden percét a számítógépes teremben tölti. Ám elvonja a figyelmét, hogy itt tartózkodik Nathan is, akinek szintén gondja akadt a játékával.
Vajon Allie ki tudja javítani a hibát és el tudja érni, hogy a felhasználók újra bízzanak benne? Legyőzheti ellenfelét és megnyerheti a versenyt? És visszakaphatja valaha a barátait?

“Egy igazán szívet melengető regény a sikerről és a kudarcról, a barátságról és a csalódásról. De ami a legnagyobb erénye ennek a könyvnek: Allie őszinte küzdeni akarása.”
Goodreads

“A történet olyan iskolai atmoszférát teremt meg, mely izgalmas és magával ragadó. Allie története inspirálhatja az olvasókat.”
School Library Journal

“Barátság, programozás és rivalizálás vegyül ebben a szellemes és élvezetes könyvben.”
Amazon

“Különleges, briliáns és lebilincselő. Végig ott lappang egyetlen kérdés: milyen áldozatokat kell meghozni a győzelemért? Egy páratlan történet, amelyet érdemes lehet újra és újra átgondolni.”
Barnes and Noble

További információk

Szerző

Tamara Ireland Stone

Kiadó

Maxim Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

288

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-12-18

ISBN

9789632618890

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Klikk – Találd meg a párod!”értékelése elsőként