-23%
-23%Hex – Hall

Hex – Hall

2 499 Ft 1 925 Ft

Készleten

Cikkszám: 124248
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2014-05-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Három évvel ezelőtt Sophie Mercer rádöbbent, hogy boszorkány. Ebből jó pár kalamajka keletkezett. Anyja, aki nincs megáldva boszorkányképességgel, mindenben segíti őt, de csak akkor értekezik Sophie apjával, akit a lány szinte csak fényképről ismer, amikor nagyon szükséges. De amikor Sophie bűbája nagyon rosszul sül el a szalagavató bálon, és túlságosan magára vonja az emberek figyelmét, apja az, aki úgy dönt, büntetést érdemel: ezért a Hex Hallba, egy elzárt nevelőotthonba kerül, mely a rossz útra tért Prodigiumok (vagyis boszorkányok, tündérek és alakváltók) gyűjtőhelye.
A hasonszőrű csudabogár-tinikkel töltött első nap végére Sophie szép kis listával dicsekedhet: három erős, szupermodell-kinézetű ellenség, egy szívdöglesztő boszorkánymester iránt érzett bimbózó szerelem, egy ijesztően követő kísértet, és egy szobatárs, akiről kiderül, hogy a suli leggyűlöltebb diákja, és ráadásul vámpír. De a legrosszabb akkor jön, amikor Sophie rádöbben, hogy egy titokzatos ragadozó támadja meg a diákokat, és egyetlen barátja az elsőszámú gyanúsított.
Egyre több lesz a vérfagyasztó rejtély, és Sophie kénytelen felkészülni a legnagyobb fenyegetésre: egy ősi, titkos társaság egyetlen célja, hogy elpusztítsa a Prodigiumokat – de különösen őt.

További információk

Szerző

Rachel Hawkins

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

270

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2014-05-09

ISBN

9789632454405

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Hex – Hall”értékelése elsőként