-21%
-21%Édes mostoha

Édes mostoha

2 990 Ft 2 363 Ft

Készleten

Cikkszám: 139332
Kategória: Szerző: Kiadó: Manó Könyvek Kiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-03-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A regény kis főhőse édesanyja elvesztése óta vigasztalhatatlan. A család orvosa szerint egyetlen gyógyír létezik a kislány bánatára, egy új édesanya. Úgy tűnik, hogy egy különös véletlen folytán születésnapi ajándékként betoppanhat a receptre felírt boldogság, ám egy gonosz ármánykodás miatt minden balul sül el, és a kislány látni sem akarja édesapja új választottját. Berényi Mária így másképpen kerül főhősünk közelébe, aki nem is sejti, hogy az imádott tanító néni, akitől egy percre sem szeretne megválni, nem más, mint az ő édes mostohája.

Lakner Artúr regénye hatalmas népszerűségnek örvendett, filmet is készítettek belőle, melyet szintén nagy sikerrel vetítettek világszerte. A szomorúságot és magányt legyőző szeretetről szóló történet ma is friss élményt ígér az ifjú olvasóknak.

Régi kedvencek című sorozatunkban gyerekkorunk remek könyvei jelennek meg új köntösben. Lakner Artúr Édes mostoháját Horváth Ildi csodaszép rajzai díszítik, melyek kedves humorukkal a történetben is fel-felbukkanó vidámság fontosságát emelik ki.

További információk

Szerző

Lakner Artúr

Kiadó

Manó Könyvek Kiadó Kft

Oldalszám

240

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-03-30

ISBN

9789634033189

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Édes mostoha”értékelése elsőként