-21%
-21%Az utolsó ajándék

Az utolsó ajándék

2 300 Ft 1 817 Ft

Készleten

Cikkszám: 139598
Kategória: Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-04-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Tizenegy szülinap után Amanda és a legjobb barátja, Leó, egy évig nem beszéltek egymással. Ami azután történt, hogy újra szóba álltak egymással, egy életre szóló kalandhoz vezetett. Most megint nem beszélnek már egy éve, aminek az eredménye még elképesztőbb. Ez alkalommal már nem csak róluk szól a történet.
A barátjuk kishúga, Grace különös, megdermedt állapotba került a tizedik szülinapján. Amanda és Leó gyorsan rájönnek, hogy a rejtélyes öreg hölgy, Angelina D’Angelo állhat a Fűzlakban bekövetkező varázslatos dolgok hátterében.
De Angelina soha senkit nem avat be a teljes történetbe, így szükségük lesz pár régi barát, köztük Rory és Tara segítségére, hogy össze tudják rakni a képet. Amandának és Leónak versenyt futva az idővel vissza kell utaznia a múltba. Miközben kibogozzák a múlt és a jelen szálait, sokkal messzebbre jutnak, mint azt valaha is képzelték volna.

Üdv ismét Fűzlakban, a városban, ahol bármi lehetséges, és ahol nincsenek véletlenek. De vigyázz… ha egyszer eljutsz ide, talán soha nem akarod majd elhagyni.

További információk

Szerző

Wendy Mass

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

272

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-04-20

ISBN

9789633994719

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az utolsó ajándék”értékelése elsőként