-26%
-26%Az óra rejtélye

Az óra rejtélye

Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 1 843 Ft

Készleten

Cikkszám: 147591
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Pozsonyi Pagony
A kiadás időpontja: 2018-11-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kedves Kiki!
Úgy kérek tőled segítséget, hogy nem mondhatom el, mi a baj, sőt, saját magamat sem mutathatom be. De baj van, nekem elhiheted. A műszer rossz kezek közé került, és én egyedül nem tudom visszaszerezni! Nincs sok időnk, sőt, az a kevés is veszélybe került! Ismeretlenül is segíts nekem, kérlek! Ha eljössz Albinus mester műhelyébe, talán még megelőzhető a legnagyobb baj!

Mi ez a furcsa és rejtélyes levél? Milyen műszerről lehet szó? Vajon ki az az Albinus mester? Hogy kerülhet veszélybe az idő? Ki írta a levelet? És ez még csak a kezdet… de ahhoz persze elég, hogy hőseink, Kiki és Gerda megint nyomozni kezdjenek. Feltűnik egy rejtélyes kalapos hölgy, egy piros sportkocsi, egy furcsa árnyék – Gerda pedig fogságba kerül.
A gyerekeknek miden okosságukra, bátorságukra és vagányságukra szükség lesz, hogy segítsenek, és megelőzzék a legnagyobb bajt…
Berg Judit és Kertész Erzsi nagy sikerű, közösen írt detektívregényének második része, Az óra rejtélye ugyanolyan letehetetlenül izgalmas, vicces és sejtelmes, mint a Négy madár titka – hajrá, ifjú olvasók, ifjú nyomozók!

További információk

Szerző

Berg Judit, Kertész Erzsi

Kiadó

Pozsonyi Pagony

Oldalszám

224

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-11-08

ISBN

9789634104339

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az óra rejtélye”értékelése elsőként