-21%
-21%Ambrózy báró 2,5. Beretva és tőr

Ambrózy báró 2,5. Beretva és tőr

Bolti ár: 1 999 Ft
Internetes ár: 1 579 Ft

Ambrózi báró esetei 2.5

Készleten

Cikkszám: 135482
Kategória: Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2016-06-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

1900 verőfényes őszén Budapest székesfővárosa a mesés Perzsia uralkodóját látja vendégül. Muzaffer ed-din Qajar egész udvartartásával utazgat Európában, két marokkal szórva a pénzt és a kitüntetéseket. A magyar fővárosban négy kellemes napot szándékozik tölteni, amiről a sajtó részletesen be is számol, ám még a szemfüles firkászok sem találnak magyarázatot néhány érthetetlen történésre.
Vajon a perzsa uralkodó Budapestre érkezvén miért azt tartja a legsürgetőbbnek, hogy fehérneműt vásároljon? Mi oka lemondani első napján szinte minden programját, és elzárkózni attól, hogy az ország legfőbb méltóságaival találkozzék? Rudnay Béla rendőrfőkapitány vajon miért zárja le légmentesen a Hungária nagyszállót, ahol a sah és kísérete lakik, és mi lehet a magyarázata annak, hogy a személyzet kísértetjárásról pusmog?
Mikor Vámbéry Ármin, a híres Kelet-kutató és Ambrózy Richárd báró is a szállodába siet, már mindenki sejtheti, hogy a háttérben sötét erők munkálkodnak – pedig Hangay Mili kisasszony még csak eztán érkezik!
Egy újabb, megtörtént eseményeken alapuló Ambrózy-ügy, ami A Rudnay-gyilkosságok-ban épp csak említésre került, ám most végre elmeséltetik!

További információk

Szerző

Böszörményi Gyula

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

85

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-06-13

ISBN

9789633997949

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ambrózy báró 2,5. Beretva és tőr”értékelése elsőként