-21%
-21%Ahol a barátom, ott az otthonom

Ahol a barátom, ott az otthonom

2 990 Ft 2 363 Ft

Készleten

Cikkszám: 139111
Kategória: Szerző: Kiadó: Menő könyvek
A kiadás időpontja: 2017-04-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Egy fiú találkozása egy loncsos kiskutyával felejthetetlen barátsághoz vezet ebben a mélyen megindító történetben, amelyben a főszerepet maga az élet, a veszteségek és a család valódi jelentése kapták.

Ben Coffin mindig is kívülállónak érezte magát. Örökbefogadott gyerekként folyton kerülgetnie kell az iskolában az őt szekálókat, délutánonként pedig sci-fi könyveket olvas a könyvtárban. Ez azonban hamar megváltozik, amikor rátalál egy Flip nevű kóbor kutyára és összebarátkozik a könyvtáros lányával, Halley-vel. Ben életében most először érzi, hogy tényleg tartozik valahová. A lány meggyőzi Bent, hogy írjanak együtt egy regényt. De ahogy a történet kezd kibontakozni, Ben élete egyre jobban összekuszálódik, miközben megpróbálja felfedezni magában az igazságot a barátságról és az otthon valódi jelentését.

“Lendületes, nevettető, elgondolkodtató és szívhez szóló. Paul Griffin az a fajta író, akit mindenkinek ismernie kellene, de legszívesebben inkább magunknak tartanánk meg.” – Markus Zusak, a Printz Honor díjas “A könyvtolvaj” írója

További információk

Szerző

Paul Griffin

Kiadó

Menő könyvek

Oldalszám

320

Kiadás dátuma

2017-04-12

ISBN

9789634033516

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ahol a barátom, ott az otthonom”értékelése elsőként