-21%
-21%A Nap is csillag

A Nap is csillag

3 490 Ft 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 140975
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-08-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Natasha: Olyan lány vagyok, aki a tudományban és a tényekben hisz. Nem a sorsban. Nem a végzetben. Vagy olyan álmokban, amelyek sohasem válnak valóra. Határozottan nem az a fajta lány vagyok, aki New York egyik utcájának emberáradatában találkozik egy aranyos fiúval, és beleszeret. Különösen nem akkor, amikor csak tizenkét óra választja el attól, hogy a családját kitoloncolják Jamaicába. Szerelembe esni nem az én sztorim.

Daniel: Én vagyok a jó fiú, a jó tanuló, aki annak él, hogy megfeleljen a szülei óriási elvárásainak. Nem a költő. Sem az álmodozó. De amikor meglátom azt a lányt, mindenről megfeledkezem. Van valami Natashában, amitől kénytelen vagyok azt hinni, valami rendkívülit tartogat… mindkettőnk számára.

Az Univerzum: Életünk minden pillanata e felé az egyetlen perc felé vezetett. Milliónyi jövő áll előttünk? Melyik válik valóra?

Nicola Yoon a New York Times bestsellerírónője, a Minden, minden szerzője. Jamaicában és Brooklynban nőtt fel, és jelenleg Los Angelesben él a családjával. Reménytelenül romantikus alkat, aki hisz abban, hogy egyetlen pillanat alatt beleszerethetünk valakibe, és ez a szerelem örökké tarthat.

További információk

Szerző

Nicola Yoon

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

364

Kiadás dátuma

2017-08-04

ISBN

9789634065029

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Nap is csillag”értékelése elsőként