-26%
-26%A kis herceg  – Helikon zsebkönyvek 5.

A kis herceg – Helikon zsebkönyvek 5.

Bolti ár: 999 Ft
Internetes ár: 739 Ft

Készleten

Cikkszám: 129032
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Helikon Kiadó
A kiadás időpontja: 2015-04-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Saint-Exupéry világhírű, megrendítően szép meséje évtizedek óta tanít generációkat a tisztaság, szépség és emberség erejére.
A klasszikus történetben egy másik bolygóról érkezett kisfiú indul varázslatos utazásra, amelynek során megismerkedik a királlyal, aki mindenkin uralkodni akar, a hiú emberrel, aki elvárja a dicséretet, az üzletemberrel, aki állandóan fontoskodik és az iszákossal, aki a felejtésért iszik. Beszél a lámpagyújtogatóval, akit bárki irányíthat, a geográfussal, aki csak adatokat gyűjt élmények helyett, a rókával, aki fontos dolgokat tanít, de ki tudja, ravaszkodik-e, és a kígyóval, aki rossz útra térítené a kis herceget. Az út során a kisfiú sokat tanul, de még többet tanít arról, milyenek is az emberek.
Antoine de Saint Exupéry francia író, esszéista és pilóta, aki a második világháborúban vesztette életét. Az eddig több mint 200 nyelven megjelent, a világ legolvasottabb 50 könyve között számon tartott meseregénye a Helikon Zsebkönyvsorozatában Takács M. József új fordításában jelenik meg.

További információk

Szerző

Antoine de Saint-Exupéry

Kiadó

Helikon Kiadó

Oldalszám

105

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-04-17

ISBN

9789632276090

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A kis herceg – Helikon zsebkönyvek 5.”értékelése elsőként