-26%
-26%Nagymamák és nagypapák világa

Nagymamák és nagypapák világa

3 490 Ft 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 139627
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Naphegy Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-04-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Létezik egy világ, ahol nagyszülőnek lenni sokkal fontosabb, mint miniszterelnöknek, legalábbis Dzsepetto nagypapa szerint. Ebben a világban Utazó nagymama mindig bőröndökkel megrakottan jár-kel, Geográfus nagypapa felderíti az Arktiszt, Piskóta nagymama bécsi cukrászdákban kóstol süteményt, ám a legszívesebben mindannyian az unokájukkal játszanak.

Ebben a világban Négyszeröt nagypapa, kezében számológéppel fél szemmel mindig az unokáját figyeli, Altatódal nagymama csodálatos dalokat tud, Tündér nagymamára pedig mindig lehet számítani.

Legyező nagymama még a kínai császárné keréklegyezőjéért sem cserélné el az unokáit, és Pék nagypapa meggyőződéssel vallja, az unokák olyan nélkülözhetetlenek, mint a kenyér.

Minden nagyszülő (igen, Utazóláda nagymama, Játékkártya nagymama, Király nagypapa, Balerina nagymama, Búgócsiga nagymama, Morzekód nagypapa, Lepke nagymama, Szóőrző nagypapa is) tudja ezen a világon, hogy mennyire különleges, egyedülálló és fontos szerep az övé.

Lépj be te is a nagymamák és nagypapák csodálatos világába! Kezdésképpen Csillag nagypapa kékes színű szemével lekacsint a magas égből…

További információk

Szerző

Carla Nazareth, Marta Gómez Mata

Kiadó

Naphegy Kiadó

Oldalszám

64

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-04-20

ISBN

9789639869882

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Nagymamák és nagypapák világa”értékelése elsőként