-21%
-21%Jedi Akadémia 2. – A padavan visszatér

Jedi Akadémia 2. – A padavan visszatér

2 499 Ft 1 974 Ft

Készleten

Cikkszám: 139767
Kategória: Szerző: Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-04-27
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Jedi Akadémia végső soron ugyanattól jó, amitől a Darth Vader és fia volt, hogy a sok star warsos külsőségen átsüt a személyes hitelesség, hogynemondjam a hideg űrön a lélek melege. Ezért szerettük annyira olvasni hatéves, első osztályba járó csemetémmel, és emiatt várjuk mind a ketten izgatottan a folytatásokat.” Varró Dániel
“Azt hittem, a második évem a Jedi Akadémián simán fog telni, és így is volt… eleinte. Építettem egy szuper robotot, tanulmányútra mentem egy jeges bolygóra, és messzire elkerültem Gammy galaktikus kajáját. Aztán minden összekuszálódott! A pilótaképzés sokkal nehezebb volt, mint vártam, a legjobb barátaim hanyagolni kezdtek, és az osztály zsarnokai megpróbáltak átcsábítani a sötét oldalra – ami egész jó mókának tűnt! És én még azt hittem, hogy az általános iskola volt nehéz…”
A Jedi Akadémia-sorozat folytatása az előző részhez hasonlóan képregények, naplóbejegyzések, levelek, rajzok és újságkivágások segítségével idézi fel a sulis lét minden vicces és kínos pillanatát.
A szerző a Vader kicsi hercegnője, a Darth Vader és barátai és a Jó éjt, Darth Vader! című könyvekből jól ismert Jeffrey Brown-stílussal ezúttal is gondoskodik a felnőttek és gyerekek önfeledt szórakozásáról.

További információk

Szerző

Jeffrey Brown

Kiadó

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.

Oldalszám

176

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-04-27

ISBN

9789638115195

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Jedi Akadémia 2. – A padavan visszatér”értékelése elsőként