Kosár “Három a magyar igazság (hangoskönyv)” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-15%
-15%Cseréld le a szüleidet!

Cseréld le a szüleidet!

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 966 Ft

Szülőkatalógus – Házhoz szállítás garanciával

Készleten

Cikkszám: 137060
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Lettero Kft
A kiadás időpontja: 2016-10-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Lackfi János bravúros fordításában jelenik meg ez a humoros, különleges gyerekkönyv. Garantált szórakozás a család aprajának és nagyjának.

Melyik gyerek ne mondta volna már elégedetlenségében, hogy világgá megy? Pedig van jobb megoldás! Csak válasszon ki ebből a vicces, rajzos szülőkatalógusból egy új, sokkal jobb apát és anyát.

Lássuk a lényeget! Ha valakinek a szülei lomhák és zsibbasztóak, az agyára mennek, állandóan piszkálják, zsebpénzt nem adnak, viszont tapadnak rá, mint a bogáncs – CSERÉLJE LE ŐKET!

Ha valakinek a szülei röfögényesek, nyálszuttyogósak, locsifecsegősek, takonypócosak, és közben van képük azt mondani, hogy ő igenis egyen kulturáltan – CSERÉLJE LE ŐKET!

A megrendelés egyszerű: a gyerek kiválasztja a könyvből azt a típusú szülőt, amelyik tetszik neki, kitölti az utolsó oldalon található megrendelő lapot, és postára adja.

VADIÚJ SZÜLŐK érkeznek 48 órán belül, miközben a régi, megunt páros elszállításra kerül. Érdemes sietni a rendeléssel, mert az Eldobható, a Nyugis és a Túlélő modell már fogyóban van. Extra kiegészítők is igényelhetők: a vállra szerelhető párnázott ülés, a láthatatlansági öv és a szabadon turkálható gigahűtőszekrény az idei év bestsellerei.

FIGYELEM! Az eredeti szülőket a csereszülők esetleges megrongálódásától függetlenül első szóra haladéktalanul visszaszolgáltjuk.

További információk

Szerző

Claude Ponti, Lackfi János

Kiadó

Lettero Kft

Oldalszám

46

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-10-20

ISBN

9789639905917

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Cseréld le a szüleidet!”értékelése elsőként