-21%
-21%Szép álmokat, Ella!

Szép álmokat, Ella!

Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 369 Ft

Készleten

Cikkszám: 136589
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2016-10-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Nem vagyok álmos! Szomjas vagyok! Félek! Ha nálatok is gyakran elhangoznak ezek a mondatok lefekvéskor, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj Carl-Johan Forssén Ehrlin pszichológus világhírű, altatást segítő mesekönyveivel.

Az első kötetet, az Aludj el szépen, Bendegúz!-t több mint 40 nyelvre fordították le, és hazánkban is óriási sikert aratott. A várva várt folytatásban, a Szép álmokat, Ella! című könyvben, a szülők újabb relaxációs technikákkal, a gyerekek pedig új szereplőkkel ismerkedhetnek meg. Ella, az elefántlány egy varázslatos erdőn keresztül vándorol az álom kapujáig, magával hívva csemeténket is.

A svéd pszichológus különleges módszereinek köszönhetően a mesehallgatás során szerzett megnyugtató élmények segítenek a gyerekeknek az ellazulásban, és abban, hogy rövidebb idő alatt és szívesebben aludjanak el.

A gyerekek Ella személyében új társat kapnak az álomhoz vezető úton Bendegúz mellé, a szülőket pedig a szerző korábban soha nem közölt, hasznos tanácsokkal látja el új kötetében, és választ ad a leggyakrabban feltett kérdésekre is. A napi altatás rutinja így nemcsak tovább egyszerűsödik, de változatosabbá is válik..

További információk

Szerző

Agócs Írisz, Carl-Johan Forssén Ehrlin

Kiadó

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.

Oldalszám

40

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-10-10

ISBN

9786155591136

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szép álmokat, Ella!”értékelése elsőként