-23%
-23%Peti, Ida és Picuri

Peti, Ida és Picuri

2 499 Ft 1 925 Ft

Készleten

Cikkszám: 139784
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Móra Ferenc Könyvkiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2017-04-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„Hurrá, lesz egy hugicánk! Vagy esetleg öcsikénk?” Picuri már ott növekszik a mama pocakjában, amikor Peti és Ida mindent meg akarnak tudni a nagy titokról, a gyerek születéséről. A szülők komolyan veszik gyermekeik kérdéseit, hiszen tudják, a legkényesebbre is válaszolni kell. Persze nemcsak azt kell megmagyarázni, hogyan lesz és hogyan születik a kisbaba, hanem arról is tudniuk kell a testvérkéknek, hogy egy csecsemő felfordítja a család eddigi életét. A féltékenység, a harag, az idegesség ugyanúgy hozzátartozik az új élethez, mint az öröm, a segítés. Nem kell azt sem szégyellni. A svéd szerzőpáros könyve okosan, türelmesen mond el mindent ezekről a „kényes” dolgokról.

A képregényformát azért választották, hogy a hosszabb szöveget nem szívesen olvasó gyerekek is rákapjanak. Ám ezzel nem engedtek az igényességből, mert báj és humor mosolyog ránk az illusztrációkról.

Az első kiadás huszonhat évvel ezelőtt zajos sikert aratott – többen meghökkentek az addig nálunk nem szokott nyíltságtól, ám sokkal többen örültek az őszinte, egyenes szónak és képnek. A téma örök, a jó felvilágosító könyvek pedig azóta is ritkák, ezért jelenik meg ismét, az olvasók kérésére, Peti, Ida és Picuri története.

További információk

Szerző

Grethe Fagerström, Gunilla Hansson

Kiadó

Móra Ferenc Könyvkiadó ZRt.

Oldalszám

48

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-04-28

ISBN

9789634156741

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Peti, Ida és Picuri”értékelése elsőként