-26%
-26%Molly és Milo, a szeleburdi manók

Molly és Milo, a szeleburdi manók

1 950 Ft 1 443 Ft

A trollok titka

Készleten

Cikkszám: 140042
Kategória: Szerző: Kiadó: Katica Könyv Műhely kft
A kiadás időpontja: 2017-05-19
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

MOLLY ÉS MILO, A SZELEBURDI MANÓK
Molly és Milo, a szeleburdi manók pont olyanok, mint két kis gyermek. Jót akarnak, mégis balul sikerül minden. Egyik kalandból a másikba keverednek, miközben alig haladnak feladataikkal. Jószándékúak, de a körülmények, no meg persze tudatlanságuk, kíváncsiságuk és szertelenségük újra és újra megtréfálják őket… De melyik gyermek nem kíváncsi? Ugye ismerős a helyzet?
A szerző gyermekei ihlették Molly és Milo kalandjait, akik szintén rengeteg ötlettől vezérelve indulnak neki egy egy rájuk szabott feladat megoldásának. Az út, amelyet ilyenkor bejárnak, közel sem mentes az akadályoktól, és sok tanulságot rejt.
A két kis manó történeteiből mi felnőttek is sokat tanulhatunk, és talán megértőbbek leszünk gyermekeinkhez a következő kalandjaik után.
Molly és Milo útja során kiderül, mi történik, ha nem ügyelnek eléggé Ludvig mester varázstan óráján, miért is veszélyes megzavarni a bagolygyűlést, és hogy a trollok nem is olyan veszélyesek, ahogy gondolták. Kitartásuknak és szerencséjüknek köszönhetően a harmatcseppet is megtalálják, amellyel életben tudják tartani az utolsó homoktövist.

További információk

Szerző

Babos Eszter

Kiadó

Katica Könyv Műhely kft

Oldalszám

48

Kiadás dátuma

2017-05-19

ISBN

9786155697050

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Molly és Milo, a szeleburdi manók”értékelése elsőként