-26%
-26%Mit kezdjünk az akaratossággal?

Mit kezdjünk az akaratossággal?

Bolti ár: 2 690 Ft
Internetes ár: 1 991 Ft

Pszichológiai útmutató és dacszelídítő figurancs-mesék

Készleten

Cikkszám: 143214
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-12-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A pszichológus-pedagógus szerzőpáros könyve kettő az egyben: szülőknek szóló, gyakorlatias szemléletű pszichológiai útmutató és óvodás-kisiskolás gyerekeknek szánt kreatív segítő mesegyűjtemény.
Deliága Éva évtizedes pszichológusi praxisa tapasztalatai alapján állította össze azt a módszercsokrot, amelyet már több száz család tesztelt és igazolt vissza. A dackorszakon is túlnyúló, óvodás- és kisiskoláskorban megnyilvánuló akaratosság szelíd feloldására szolgáló eszköztár kialakításánál figyelembe vette, hogy az eltérő személyiségű szülőknél és gyermekeiknél szituációtól függően más-más megoldás működhet.

Lovász Hajnalka finom humorral átszőtt, kalandos meséin keresztül pedig szimbolikus módon válik átadhatóvá az akaratosság, az ellenszegülés, a konfrontatív egymásnak feszülés békés feloldásának több módja. Lehetséges mintát kapunk néhány jellegzetes probléma kezelésére, amellyel sok szülő szembesül a mindennapok során. A pedagógus szerző nagy beleérzéssel és gyöngédséggel segíti a helyzetek empatikus megoldásában az olvasó felnőttet – és a mesék kis hallgatóját.

További információk

Szerző

Deliága Éva, Lovász Hajnalka

Kiadó

Kulcslyuk Kiadó Kft.

Oldalszám

108

Kiadás dátuma

2017-12-04

ISBN

9786155281464

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mit kezdjünk az akaratossággal?”értékelése elsőként